DİYARBAKIR / ERGANİ - Şehit Ramazan Ergi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şehit Ramazan Ergi Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
KESENTAŞ MAH. KESENTAŞ KÜME EVLERİ ŞEHIT RAMAZAN ERGI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO 208 ERGANİ / DİYARBAKIR
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek dünya çapında bireyler yetiştirebilmek.
İngilizce - Almanca
Ulaşım
öğretmen servisimiz mevcuttur ayrıca Ergani - Çermik araçları ve belediye araçlarıyla kolayca ulaşım sağlanabilmektedir.
Kesentaş (köyü) mahallesi